Webshop és az olvasás a BotVlog célkeresztjében

Könyvmolyok lettünk és újabb mérföldkőhöz ért e-commerce chatbot rendszerünk. Nézd meg BotVlog szériánk legújabb részeit!

 

BotVlog sorozatunkban arra törekszünk, hogy informatívan, de mégis szórakoztatóan beszéljünk a chatbot technológiáról, illetve konkrét botjaink működéséről. A két új epizódban Yusuf, a RoboRobo Chatbot Studio vezető UX tervezője mutatta be olvasási asszisztens botunkat, a Booxlyt, valamint a Bobblo AI vérfrissítésen átesett megrendelés adatlapját.

 

📚 Chatbotból könyvjelző? Gyerekjáték!

A Booxly chatbottal éppen olvasott könyveidet elmentheted, és az oldalszámok beírásával pillanatok alatt könyvjelzőt hozhatsz létre. Ezt követően az alkalmazás követi többek közt azt is, hogy hány napon át olvastál, az alapján, hogy mikor helyezted át a könyvjelzőt egy újabb oldalszám megadásával.

További részletek a videóban, amelyben Yusuf, a RoboRobo vezető UX tervezője mutatja be a bot funkcióit 👇

 

🎉 It’s over 1️⃣5️⃣0️⃣.0️⃣0️⃣0️⃣… vagyis 1️⃣6️⃣0️⃣.0️⃣0️⃣0️⃣!!!

Kevesebb mint egy éve indítottuk útjára Bobblo intelligenciánkat, hogy az Extreme Digital vásárlóit segítse, valamint információkkal lássa el. Chatbotunk annyira népszerűvé vált a felhasználók körében, hogy forgatásunk után röviddel 160 ezer fölé emelkedett az egyedi userek száma. Ők immár 1,2 millió interakciót generáltak a chatbotunkon!

A vlogban Yusuf mutatja be a megújult megrendelés adatlapot 👇

 

BotVlog sorozatunk a Blog, a LinkedIn videóink és a RoboMoji mellé társul be. Hogy ne maradj le a RoboRobo legújabb tartalmairól, kövess be minket Linkedinen: