Robomoji: vadonatúj videósorozat a LinkedIn oldalunkon!

Noha a RoboRobo egy chatbot fejlesztő csapat, törekszünk arra is, hogy botok mellett minőségi szakmai tartalmat is készítsünk a chatbot technológia iránt érdeklődők számára.

 

Felületeinken többféle formátummal is kísérletezünk, ennek eredménye többek közt maga a botblog.hu (és az angol változata, a RoboRobo Magazine) is, illetve LinkedIn videósorozatunk.

 

Utóbbi mellé csatlakozik most a Robomoji, amely szintén LinkedIn oldalunkon fut!

 

A formátumot úgy terveztük meg, hogy könnyedén, gyorsan, de közben szórakoztatóan fogyaszthatóak legyenek, akár menet közben is. A rövid, kb. fél perces epizódokban közérthetően, színes illusztrációkkal mutatjuk be a chatbotok izgalmas világát!

 

A Robomoji sorozatunkban minden alkalommal a chatbotokra és társterületeire térünk ki. Szó esik például marketing megoldásokról, egyedi alkalmazásokról, HTML5 játékról, és persze a chatbotok működéséről és felhasználási lehetőségeiről is.

 

A következő részekben Yusuf, a RoboRobo vezető UX tervezője beszél az Agymozgató sikerének titkáról. Az első epizód már elérhető LinkedIn oldalunkon, melyet rövidesen követ is a második rész!

 


 

Érdemes lesz tehát köveni bennünket LinkedIn-en is!