Ismét világbajnokságon járt a kvíz-chatbotunk!

Újra lehetőségünk nyílt, hogy egy nagy világverseny számára készítsük el az esemény hivatalos chatbotját. Az április végén, Budapesten megrendezett Liebherr World Table Tennis Championships helyszínén ismét alkalmaztuk a QuizTime-ot, a saját fejlesztésű chatbot-kvízjátékunkat!

 

A QuizTime a tavalyi birkózó-világbajnokságon debütált és rögtön bizonyított: az esemény során több mint 6000 alkalommal játszottak a chatbot segítségével. Volt olyan kvíz, ahol az játékidőt tekintve másodpercenként 10 szurkolót sikerült aktivizálnunk a chatbot segítségével!

 

A játék hasonlóan zajlott, mint a birkózó-vb esetében: a játékosok a kérdéseket Messengeren keresztül, egy kártya formájában kapták meg. Válaszolni a kérdésre pedig a kártyán szereplő gombok segítségével volt lehetőség.

 

 

A válaszadók a csarnokban elhelyezett óriáskivetítőkön viszontláthatták a saját profilképüket! Az egyes kérdéseket egy nyereménysorsolás zárta. Hogy hogyan működik a chatbot-kvíz, illetve milyen további funkciókkal láttuk el a botot, arról részletesen itt írunk.

 

Örömünkre szolgál, hogy a világ számos pontjáról érkezező szurkolókkal megismertethetjük a chatbot-technológiát, a bennük lakozó lehetőségeket. Mindezt egy játékos, élményekkel gazdagító formában, minek köszönhetően garantáltan emlékezni fognak az eseményre és a chatbotokra egyaránt!