Így dolgozik a RoboRobo otthonról!

Március elején egy egészen szokatlan, új élethelyzet köszöntött ránk a koronavírus-járvány hazai megjelenésével. Ez az új helyzet új kihívásokat állított, a tech cégek felvirágzása óta még nem volt soha hasonló méretű krízis.

 

Szerencsére azonban ez a szektor eddig rendkívül adaptívnak bizonyult, és így nem kellett leállnunk a munkával. Chatbot kutató és fejlesztő csapatunk is ugyanúgy pörög, mint eddig immáron otthonaink kényelméből!

 

Fejlesztőink és tervezőink szakadatlanul dolgoznak tovább home office üzemmódban legújabb chatbotjainkon. Sőt, ez a cikk is egy roppant kényelmes fotelban íródott! 😄

 

Megosztunk most néhány életképet, hogy hogyan telnek a RoboRobo mindennapjai mostanában!
 
 

1. Akadnak olyanok, akik a jó időt kihasználva a természethez közelebb dolgoznak szívesen. Milyen jól jön ilyenkor egy terasz!


 
 

2. A csapat egyik tagja padlógázzal indította a home office időszakot!


 
 

3. Vannak, akik nagyban gondolkoznak! #GoBigOrGoHome


 
 

4. Persze fontos a testi és lelki egészség megőrzése is!


 
 

5. Van, akinek az irodaihoz minél hasonlóbb környezet kialakítása segít fókuszálni:


 
 

6. És persze akad olyan is, aki mindent bevet a kényelemért:

 

Bízunk benne, hogy már nem kell sokat várnunk, hogy újra a jól megszokott helyen dolgozhassunk. A jelenlegi helyzetben, ahogy eddig is, mindent megteszünk, hogy chatbotjainkat a legnagyobb odaadással, kimagasló minőségben készítsük, hogy így ügyfeleink minél nagyobb segítségére lehessenek!

Hogy milyen módszerekkel igyekszünk áthidalni a home office okozta kihívásokat, arról egy külön cikkben számolunk majd be!