Chatbotokat vittünk az ITU Telecom World-re!

Újra Budapesten rendezték meg az ITU Telecom World 2019 globális távközlési konferenciát, ahol mi is képviseltettük magunkat és a chatbot technológiát. Nemzetközi szakmai zsűri válogatta be a RoboRobo chatbot fejlesztő csapatot az SME shortlistre, valamint a kiállítótérben is megtalálhatóak voltunk.
Yusuf, a RoboRobo Lead UX szakértője előadást is tartott a konferencián, melyben a chatbotok sokszínű felhasználási lehetőségeiről és jövőjéről beszélt.

A rendezvényre az összes kontinensről érkeztek kiállítók, így rengeteg izgalmas és értékes kapcsolattal gazdagodtunk. A chatbot technológia iránt a Távol-Keletről és Afrikából érkező vendégek érdeklődtek a leginkább. Rendkívül hasznos tapasztalatokat szerezhettünk a beszélgetések során. Az érdeklődők elsősorban a chatbotok alkalmazás-szerű működését tekintették a chatbotok egyik legnagyobb előnyének. Céljuknak így ezen működés elérését tűzték ki úgy, hogy ne legyen szükség regisztrációra, belépésre vagy alkalmazás letöltésre.

A chatbot technológia futótűzként terjed szerte a világon. A különböző régiókban más és más a chatbotok felhasználási módja, viszont az bizonyos, hogy a jövőben mindenhol egyre nagyobb hangsúlyt fog kapni ez az izgalmas technológia.