2019 a Quizgi éve: számos világbajnokságon futott az élő kvíz chatbotunk!

Legelőször a 2018-as budapesti Birkózó-világbajnokságon vetettük be Quizgi névre keresztelt élő kvízjáték chatbotunkat. A Quizgi azóta pedig megannyi sportág világeseményén szórakoztatta a közönséget.
 

2019-ben több különbözö sportág Magyarországon rendezett világbajnokságán is szolgálatot teljesített a kvíz-bot, elérve ezzel több ezer hazai és külföldi sportrajongót!
 

Mi az a Quizgi?

A Quizgi egy általunk kifejlesztett izgalmas élő kvíz chatbot megoldás. Az alklamazás két részből áll: egy Messenger chatbotból és egy HTML5 Canvas alkalmazásból, amely a helyszín hatalmas LED-kijelzőin fut.

A kérdéseket a játékosok Messengeren, egy kártyán kapják meg. A kártyán a kérdés és három gomb található a válaszlehetőségekkel, ezek segítségével lehet a választ beküldeni.

A kijelzőn futó alkalmazáson folyamatosan nyomonkövethető a beérkező válaszok alakulása, és a játékosok itt viszontláthatják saját profilképüket is. A bot az idő lejárta után automatikusan sorsol egy nyertest a helyesen válaszolók közül.
 
Ha részletesebben is érdekel a Quizgi, ajánjuk a birkózó-világbajnokságon debütált chatbot esettanulmányát!

 
A világversenyek sorát az áprilisban rendezett Liebherr Asztalitenisz-világbajnoksággal kezdtük. Az esemény során több mint 6000 alkalommal játszottak a chatbottal. Volt olyan kvízjáték, ahol az játékidőt tekintve másodpercenként 10 szurkolót sikerült aktivizálnunk a Quizgi segítségével!

 

 

Júliusban következett a FIE Vívó-világbajnokság, ahol a felhasználók száma minden eddigit túlszárnyalt! Köszönhető ez annak is, hogy a chatbot mellett a helyszínen aktív offline kampányt is folytattunk.

 

 

A Quizgi harmadik állomása 2019-ben a szegedi ICF Kajak-kenu világbajnokság volt, ekkor is ezrek játszottak velünk. Ezen a világeseményen azonban nem csak egy, hanem rögtön két chatbotunk, a Quizgi mellett a Rezultz versenyinformációs és eredményközlő bot is a vendégek rendelkezésére állt.

A Quizgit folyamatosan tökéletesítjük, fejlesztjük, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa a rendezvényre kilátogató többezer hazai és külföldi vendégek számára. Bízunk benne, hogy a jövőben is minél több látogatónak átadhatjuk a Quizgi-élményt!